За нас

DOMO-TEX.com е водещ текстилен електронен магазин доставящ уникални продукти директно от производителите на спално бельо, олекотени завивки и текстил за дома на най-изгодни цени.

DOMO-TEX.com ти дава възможност да поръчаш директно от производителите на текстилни изделия, като по този начин получаваш е най-добрите цени на пазара, без излишни надценки от търговци на едро и дребно, без наеми на магазини, без разходи за заплати и без друго оскъпяване. Ние ви предлагаме голямо разнообразие от уникални дизайнерски продукти на изключително изгодни цени, като по този начин осигуряваме индивидуален стил и различни десени от широкотиражираните масови модели предлагани на пазара.
 

DOMO-TEX.com ти предлага уникални десени и индивидуални дизайни
За отпечатване на изображенията се използват най-модерните технологии за дигитален печат, който позоляват изработката на висококачествени единични модели на изключително изгодни цени.
По този начин имате възможност да изберете уникален дизайн в зависмостост от индивидуалните си предпочитания и в съответствие с желаната визия или интериорен стил. 
Предлаганите продукти не се предлагат масово и това дава възможност за избора между уникални десени и дизайни.
 

Технология на изработка
При отпечатването на десените върху тъканите се използва сублимационен печат, който осигурява наситени цветове с изключителна устойчивост на пране и светлина. 
При модерната технологията за сублимационно щамповане мастилото директно се вмъква във влакната на материята, като по този начин на практика самата тъкън е оцветена, а не само нейната повърхност.
Предимствата на тази технология са, че има възможност да се ползват абсолютно безвредни и екологични мастила на водна основа.
 

Трайност на продуктите
Високото качество на използваните материали и уникалната технологията за печат чрез вътрешното оцветяване на плата създава осезаемо усещане за естестено въздействие и високо качество на изображението с уникална трайност.
За максимална трайност на продуктите, моля да се съобразите с посочените температури за пране и използвайте подходящите перилни препарати.
 

Използвани материали
Ние се гордеем, че използваме най-модерните технологии, които ни позволяват да произвеждаме здравословни продукти от естествени и антиалергични материали.
Винаги избираме най-добрите материали, като за всеки продукт има подробно описание за състава на изделието и начина на изработка.
 

Съответствие на цветовете
Високото качество на използваните технологии при печата на дизайнерските изображения позволява да осигуряваме най-добрия резултат за печат върху текстил, който надминава значително традиционните техники на изработка. Най-високият клас печат позволява изобразяване на ярки и качествени цветове върху различни видове платове, като памук, микрофибър, хавлиени изделия и др. Въпреки това изображението върху плат може да се различава от екранното изображение и илюстративните снимки в сайта, поради различното възприемане в малък и голям мащаб, поради различните материали, светлината и т.н. 
 

Контрол на качеството
За нас поддържането на високо качество е много важно, тъй като всеки доволен клиент е една нова референция и препоръка сред своите близки и приятели.
Ние разбираме, че за дългосрочно устойчиво развитие следва да се поддръжа високо ниво на изпълнение, което не само задоволява изискванията на клиентите, но също така предлага нов стандарт в областта на текстилното производство и дигиталния печат върху плат и хавлиени продукти.


Поръчайте при нас и се обадете, за да споделите впечатленията си!
Ще се радваме да ви чуем! :)


Поздрави
Екипът на DOMO-TEX.com