Категории

Спално бельо за зимата

Целият зимен сезон е изпълнен с приятни събития, включително и тези, свързани с подготовката на дома. Основните зимни събития са Новогодишните и Коледните празници. Преди да започнете работа по украсата на вашия дом за зимата, прочетете правилата за декорация и последните модни тенденции.

 

ВИЖ СПАЛНО БЕЛЬО ЗА ЗИМАТА

 

Ето и някои основни принципи:

 

   ЦВЕТОВА ГАМА ► Препоръчително е да започнете с промяната на традиционните интериорни цветове. Най-подходящата комбинация се избира в зависимост от основния цвят. Тя може да бъде традиционна комбинация - червено с бяло, бяло със сребристо, червено със зелено или синьо с бяло, както и оригинални тандеми като например, розово със златисто. Добре е да се подберат спални комплекти, покривала за легло и мека мебел, интериорни възглавнички, завеси, килими, покривки, текстил за баня, коледни светлини, играчки и други интериорни аксесоари в една и съща цветова схема.

 

   ОРИГИНАЛНА КОЛЕДНА ЕЛХА ► Ако нямате изкуствена и не искате да си купите истинска коледна елха, направете декорацията на вашия дом със собствените си ръце. За да направите това, може да използвате новогодишни гирлянди, играчки, панделки, мъниста и други.

 

   КАМИНА ► Много къщи имат камини. Обърнете специално внимание на декорирането на тази зона. Над камината, можете да окачите текстилни ботуши за подаръци. Също така, декорът може да бъде представен под формата на свещи, композиции от стъклени вази с новогодишни играчки или клони от смърч, украсени с топки. Можете да окачите коледни топки върху широки златни или сребърни панделки над камината или да направите новогодишно табло със специални стикери. Ако в къщата няма истинска камина, можете да направите декоративна, използвайки картон, лепило и акварели. Изкуствената камина перфектно се справя с ролята на място за съхранение за подаръци.

 

    ДЕКОРАТИВНИ ВЪЗГЛАВНИЧКИ ► Акцентните възглавнички са печеливша опция за преобразуване на пространството у дома с минимални разходи. Изберете покрития за вашите мебели и спалня и ги съчетайте с възглавнички с тематични надписи и приложения. Можете да бъдете сигурни, че парите ви не са изразходвани напразно. Тези ярки акценти ще създадат празнично настроение във вашия дом през цялата зима. Поради дълготрайността на естествените материали, този декор ще продължи да ви радва с години и може дори да бъде наследен от следващото поколение.