Категории

Спално бельо за мъже

Ако сте мъж и имате малко място за запълване в спалнята, има начини да го украсите, без да добавяте прекалено много ненужни елементи, които ще направят стаята да изглежда по-малка. Събрали сме някои идеи за спално бельо за мъже за спални с малки пространства, които със сигурност ще ви вдъхновят.

 

 

Декоративни възглавнички

Декоративните възглавнички наистина могат да направят една стая да изглежда по-приветлива и уютна, независимо от размера. Тези възглавнички са чудесно допълнение, когато цветовете им отговарят на темата в спалнята на мъжа. Съществуват много цветове за избор, когато става въпрос за декоративни възглавнички.

 

Рустикален стил

Ако предпочитате стая с по-селски облик, този стил може да бъде идеалната концепция за вас и да се реализира с лекота. Всичко, от което се нуждаете е естествено дърво и малко въображение. Традиционните цветове на фермерската къща - бледо синьо, бяло и естествено дърво са чудесен начин да добавите това усещане във вашето лично пространство.

 

Спалня със спортна тема

Тематичната спортна спалня ще бъде сбъдната мечта на младите мъже и момчетата. Декорацията ще създаде идеална обстановка за мъжете, което обичат футбола или  всякакъв вид спорт. Футболни спални комплекти, одеяла, шалтета или декоративни възглавнички за идеалният начин да създадете атмосфера на спортменски дух. Можете лесно да използвате тази идея за спалнята за любители на баскетбола или волейбола.

 

Смели елементи

Дори да ви се налага да декорирате мъжка спалня, която е с по-малък размер, това не означава, че не можете да бъдете смели в декорацията. За да накарате интериора в спалнята да се откроява може да включите забележителна лампа или красиви растения. Тъмната рамка на леглото и по-тъмните дървени мебели също могат да направят тази стая по-смела поради по интензивните цветови нюанси.

 

Морска тема

Спалнята  с морска тема ще направи идеалното място за заспиване за мъжете, които обичат морските приключения. Цветовете и декоративните елементи с морски мотиви са често срещана тема, когато става въпрос за декориране на спалня за млад мъж и с нея просто не можете да се объркате. Ако не сте сигурни как да започнете, използвайте морето като вдъхновение.

 

Спалня с крайбрежна тема

Това е още еднаорска тематична спалня, която би била идеална за мъжете с моряшки дух. Червеният, синият и белият цвят се вписват най-добре в този декор. Допълнителните детайли като декоративни котви, рулове или корабни въжета превръщат обзавеждането в тази стая в уютно и очарователно. Дори и стаята да е по-малка, в нея младите мъже ще се чувстват перфектно.

 

Рок интериор

Може да създадете фантастична спалня с интересни шарки. Леглото обикновено заема централно място в подобни дизайни, докато декоративните възглавници придават уникална текстура на тематичния декор. Това просто доказва, че не се нуждаете от много елементи, за да направите спалнята по-уютна.

 

Спалня с хавайска тема

Няма значение на каква възраст сте - хавайските текстилни изделия за спалня означават, че човекът, на който принадлежи стаята, обича забавния дизайн. Всеки, който оценява всичко, свързано с плажа, със сигурност ще се чувства страхотно в такъв интериор. Тази стая е идеалното решение за всеки човек, който обича да се отпуска на брега на океана и да слуша шума на вълните.

 

Спалня за млад мъж за селска къща

Тази спалня следва да е в малко по-провинциален стил. Добавете череп с дълги рога, за да създадете каубойско настроение, характерно за Дивия Запад. Цветовете в такава спалня обикновено са смели и пълни с индивидуалност.

 

Спалня в поп арт цветове

Дори мъжката спалня, която декорирате да е по-малка по размери, то поп арт цветовете наистина могат да направят пространството модерно и вълнуващо. Не е нужно да включвате много декорации или дори допълнителни цветове върху основната цветова схема, когато става въпрос за по-малки спални, тъй като твърде многото цветове могат да направят стаята да изглежда претрупана или дори по-малка. Простотата е най-добрата опция, когато става дума за спалня с по-скромни размери.