За получаване преди КОЛЕДА, моля поръчайте до 15.12.19 г.
Категории

Спално бельо за младоженци

Какво трябва да бъде спалното бельо за младоженците

Младоженците винаги изпипват всички детайли за предстоящата сватба. Повечето двойки планират всичко предварително, до най-малката подробност. Първата брачна нощ е важна част от сватбата и младоженците със сигурност се вълнуват.

 

ВИЖ СПАЛНО БЕЛЬО ЗА МЛАДОЖЕНЦИ ТУК


Изборът на спално бельо е много важен. Най-подходящият цвят е червеният, с някакви златни елементи. Плата може да бъде жакард. Ако червеното не ви е по вкуса, спокойно може да заложите и на друг цвят.

В бели чаршафи са заснети повечето еротични сцени във филми като "Първичен инстинкт”,  „Влюбеният Шекспир". За филмите на Джеймс Бонд важи същото. Това не е просто декор. Завивките в бяло са истинска класика, когато става въпрос за сватбен комплект от типа меден месец. Най-добрите моделите са направени от плътен жакард и много наподобяват дантела.

Има много млади семейства, които не се обличат по традиционния начин за сватбата. Те отиват по ежедневно облекло в ритуалната зала, за тях по-важно е да им е удобно. Това са двойки, които не се интересуват от хорското мнение. Те обичат да се обличат с дънки и маратонки. Със сигурност такива младоженци биха харесали спален комплект в стил Ранфорс от памук. Или пък още по-изящният памучен сатен.

В магазините можете да намерите спални комплекти, с нарисувани сватбени теми по тях. Те са добре проектирани, като някои дори са в 3D. Една такава триизмерна рисунка, която изобразява бели лебеди, сключени във формата на сърце, е не само много красива, но и истинска класика в сватбените подаръци.

Ако младото семейство, което сключва брак, и наистина много романтично, тогава подарете възможно най спално бельо, което намерите. Това ще подейства много добре след натоварения сватбен ден и ще гарантира приятни изживявания на влюбената двойка. Такива комплекти спално бельо често се правят от памук Ранфорс, който е много нежен и красив. Този плат, освен че ще се хареса на романтичните натури, със сигурност ще бъде оценен от прагматиците.

 

ВИЖ НАШИТЕ ПРЕДЛОЖЕНИЯ >

НИЕ ЩЕ ГО ПРОИЗВЕДЕМ СПЕЦИАЛНО ЗА ТЕБ!

 

 

 

спално бельо за младоженци