Категории

Спално бельо за младоженци

Какво трябва да бъде спалното бельо за младоженците

Младоженците винаги изпипват всички детайли за предстоящата сватба. Повечето двойки планират всичко предварително, до най-малката подробност. Първата брачна нощ е важна част от сватбата и младоженците със сигурност се вълнуват.

 

ВИЖ СПАЛНО БЕЛЬО ЗА МЛАДОЖЕНЦИ ТУК


Изборът на спално бельо е много важен. Най-подходящият цвят е червеният, с някакви златни елементи. Плата може да бъде жакард. Ако червеното не ви е по вкуса, спокойно може да заложите и на друг цвят.

В бели чаршафи са заснети повечето еротични сцени във филми като "Първичен инстинкт”,  „Влюбеният Шекспир". За филмите на Джеймс Бонд важи същото. Това не е просто декор. Завивките в бяло са истинска класика, когато става въпрос за сватбен комплект от типа меден месец. Най-добрите моделите са направени от плътен жакард и много наподобяват дантела.

Има много млади семейства, които не се обличат по традиционния начин за сватбата. Те отиват по ежедневно облекло в ритуалната зала, за тях по-важно е да им е удобно. Това са двойки, които не се интересуват от хорското мнение. Те обичат да се обличат с дънки и маратонки. Със сигурност такива младоженци биха харесали спален комплект в стил Ранфорс от памук. Или пък още по-изящният памучен сатен.

В магазините можете да намерите спални комплекти, с нарисувани сватбени теми по тях. Те са добре проектирани, като някои дори са в 3D. Една такава триизмерна рисунка, която изобразява бели лебеди, сключени във формата на сърце, е не само много красива, но и истинска класика в сватбените подаръци.

Ако младото семейство, което сключва брак, и наистина много романтично, тогава подарете възможно най спално бельо, което намерите. Това ще подейства много добре след натоварения сватбен ден и ще гарантира приятни изживявания на влюбената двойка. Такива комплекти спално бельо често се правят от памук Ранфорс, който е много нежен и красив. Този плат, освен че ще се хареса на романтичните натури, със сигурност ще бъде оценен от прагматиците.

 

ВИЖ НАШИТЕ ПРЕДЛОЖЕНИЯ >

НИЕ ЩЕ ГО ПРОИЗВЕДЕМ СПЕЦИАЛНО ЗА ТЕБ!

 

 

 

спално бельо за младоженци