Категории

Спално бельо с обиколници

Спално бельо с обиколници за кошара

 

Всичко, което влиза в контакт с деликатната кожа на детето в първите дни на живота му, трябва да бъде с безупречно качество. Текстилът за новородените не е изключение. Ето защо, спалният комплект за бебето, няма значение дали избирате частите му поотделно сами или го купувате готов – следва да отговаря на специални изисквания. Дрехите, особено тези които влизат в пряк контакт с нежната бебешка кожа, трябва да са ушити задължително от естествени тъкани. На него няма място за груби шевове, които могат да разтрият кожата на детето.

С идеалния спален комплект за кошара с обиколник на бебето няма да му е, нито студено, нито горещо, тъй като естествените материали пропускат въздуха и задържат топлината, като в същото време предотвратяват прегряването. Не на последно място е и видът на комплекта бебешко спално бельо с обиколник: колкото по-елегантно е, толкова по-големи ще са емоциите, когато вашите приятели и роднини ви посетят да видят вашето малко чудо - новороден син или дъщеря.

 

 

Спално бельо за кошара

 

Повечето млади семейства предпочитат сами да съчетават отделните елементи за стаята на новороденото, купувайки частите отделно. Всъщност е много по-добре да купите готов, ушит с обща тема и координирани детайли. Повечето марки предлагат универсални комплекти, не само в класическите цветове синьо и розово. За стаята на момчето те предлагат зелени, кафяви или лилави комплекти, а за стаята на момичето - червени, жълти или кремави. Обикновено за спално бельо с обиколници размерите са стандартни спален комплект за кошара 60/120 и 70/140. Освен това може да закупите и продукти за допълнителни приспособления като например, спално бельо - гнездо, количка, столче и други. В онлайн магазините се предлага широк асортимент спално бельо с обиколници за бебето. Той може да включва и оригинални идеи като например, спално бельо с обиколници за диван.

 

 

Спално бельо с обиколници мнения

 

В социалните мрежи и форумите ще намерите отзиви, коментари и препоръки за чаршафи с обиколници. Сред едни от най-предпочитаните са спално бельо с обиколници гълъби, животни, цветя, облачета, звезди, анимационни и приказни герои.