Категории

Спално бельо с бродерия

Идеите за съвременните спални включват много различни цветове и модели. Такива идеи за принтове и текстури добавят романтично усещане в стаята. На пазара в наши дни се предлага широк избор от възглавници, покривала за легло и спално бельо с бродерия. Те съчетават предимствата на настоящето и скъпоценния опит на традициите. С тази публикация се надяваме, че ще ви вдъхновим да получите някои оригинални идеи, с които да можете да започнете да работите по свои собствени дизайнерски схеми!

 

 

Спалня в имперски стил

Може да създадете величествен интериор с лилави чаршафи, възглавнички и завеси с бродерия. Съчетайте ги с контрастни зелени декоративни елементи. Величествените завеси могат да се спускат идеално от тавана към пода, давайки възможност за преместването на погледа от една част на стаята към другата без усилие. Това е идеалният пример за спалня в бохемски стил с всички необходими текстури и цветове.

 

Спалня в средиземноморски стил

Когато става въпрос за създаване на оригинално пространство, може да инвестирате в невероятно висящо легло, което да направи помещението да изглежда и да се чувства доста приветливо. Тъй като този облик се доближава много до средиземноморския стил, по-голямата част от декора в такава спалня е добре също да е в този стил. Инвестирайте в спални комплекти, възглавници и покривала за легло с бродерии в средиземноморски стил. Това е уникална идея, идеална за обновяване на вашата спалня и ще зададе романтичен акорд във вашия дом.

 

Спалня в марокански стил

Заложете на чудесно легло, което да ви пренесе точно на мароканското крайбрежие. Дървеното легло се допълва перфектно с декоративни елементи, които работят заедно, превръщайки спалнята в истинско бохемско пространство. В една такава стая буквално има всичко – чаршафите, възглавничките и кувертюрата са с добре координирани бродирани етнически елементи в марокански стил!

 

Плажна спалня

Представете си как бриза по брега леко се влива в вашето пространство за сън, докато се отпускате върху чисти чаршафи с бродерии с морски мотиви. Една такава спалня е перфектен пример за леко, ефирно усещане с всички необходими елементи, за да ви пренесе мислено на плажа. Обърнете внимание на всички деликатни текстури и шарки и инвестирайте в свежи  тъкани с бродирани или отпечатани морски декорации в синьо, сметана и бяло.

 

Текстури

Добавете навеси с прозрачни материи и превърнете вашето пространство за релаксация в изтънчено бохемско пространство като в Парижки квартал. Независимо дали ще включите в спалнята великолепни елементи, създаването на една фокусна стена може да изиграе отлично ролята на декор. Останалите стени може да напомнят открита тухлена зидария. Може да използвате, също така, елементи като цветни тапети и декоративни възглавнички с бродерии в стилове като Таванско помещение, френски селски шик и други.