Категории

Спално бельо платове

В онлайн магазините и големите физически магазини може да откриете изгодни предложения за спално бельо платове онлайн като спално бельо платове онлайн 1+1, спално бельо платове намаление спално бельо платове ликвидация, спално бельо платове на едро цени, спално бельо платове ниски цени и т.н.

 

вижте спално бельо платове

 

Ето и материите, които специалистите препоръчват спално бельо платове уникално и практично:

 

 

Американ

 

Това е вероятно най-често срещаният памучен плат. Поради своите свойства и производствени характеристики, тази тъкан се използва най-често за производство на спално бельо. Може да закупите плат американ на едро и да си ушиете сами спален комплект. Платът е лесен за пране, сушене и гладене и това го прави предпочитан вид спално бельо платове детско или за възрастни. Освен това съществуват и спално бельо платове крепон и калико. Съществуват и опции за спално бельо платове памук - крепон.

 

 

Ранфорс памук

 

Ранфорс памукът е изключително популярна опция. Комплектите от Ранфорс плат - детски и за възрастни, са плътни, меки и пухкави. Материалът за спално бельо платове Ранфорс онлайн е хигиеничен, екологичен и лек. Яркостта на отпечатъците му издържа много години. Може да инвестирате в такива Ранфорс платове на едро и да си ушиете комплект за спалнята, дневната, тийнейджърската или детската стая. Друга, но по-луксозна и следователно по-скъпа опция от спално бельо платове Ранфорс е закупуването на спално бельо платове египетски памук.

 

 

Памучен сатен

 

Това е доста често срещана и плътна памучна тъкан. Нейните свойства наподобяват н коприната, като същевременно се използва двойна прежда. Този плат блести, което е особено приятно, особено на светлина. Съвременното спално бельо платове памучен сатен е подходящо за хора, които не правят, когато не си правят леглото, а спалнята ви винаги ще изглежда добре поддържана. Обичана опция е спално бельо платове 3d. Друг подобен вид комплекти с ниска плътност и фин блясък е спално бельо платове жакард и спално бельо платове от сатен.