Категории

Спално бельо от лен

Ленено спално бельо

Ленените спални комплекти се изработват от естествени, екологично чисти ленени влакна. В наши дни тези продукти са изработени по най-новите технологии и стари рецепти. Те са предназначени за тези, които ценят невероятния комфорт и, най-важното, здравето.

 

Ленът е уникален материал, с който природата е дарила човека. Ленът е едно от най-старите култивирани растения в света, от което се произвеждат ленени влакна от древни времена и се използват за производство на битов текстил и облекла.

 

Ленените влакна имат уникални потребителски свойства:

 

► ленът притежава естествена бактерицидна активност, която предотвратява процесите на гниене, с която другите естествени материали не могат да се похвалят;

► отлично дишане, благодарение на въздушните празнини между влакната. Това позволява на кожата да "диша";

► висока практичност, благодарение на степента на полимеризация на ленената целулоза, коятжо е 2-3 пъти по-висока от тази на памука. Поради тази причина ленът е много по-здрава, по-устойчива на износване материя и толерира интензивната поддръжка;

► висока хигроскопичност, добре абсорбира влагата от капчиците пот, които човек отделя по време на сън през топлия сезон и същевременно бързо я изветрява и се  изсушава, което прави ленът по-предпочитан от памука;

► висок топлоизолационен ефект.

 

 

Спален комплект лен

 

Тези и други свойства правят ленът полезен за хората, а продуктите, направени от него, са удобни за употреба. По принцип спално бельо от лен за жени, мъже, тийнейджъри и деца е популярен избор и съответства на много традиционни и съвременни стилове.

 

Продуктите от лен представляват комплекти от чисти естествени материали, меки, плътни, нежни на допир, с лек мирис на сено, сякаш се намирате на село и се наслаждавате на природата… Всичко това допринася за спокойната почивка и ранното събуждане сутрин. Естествеността на тези материали прави съня ви по-приятен всяка вечер.

 

Можете да закупите одеяла от лен бързо, лесно и удобно от който и да е онлайн магазин. Лененото спално бельо е особено предпочитан избор за лятото, но някои хора използват спално бельо от лен зима, пролет и есен. Спално бельо от лен – диван, кресло или легло се предлага в голямо разнообразие в търговската мрежа. В нея може да намерите широка гама спално бельо от лен цени, размери и стилове. Също така, водещите производители понякога смесват лена с друга естествена тъкан, за да получат резултат, който надскача естествените свойства на двете материи, като например спално бельо от лен и памук.

 

 

Спално бельо от лен мнения

 

В онлайн магазините най-лесно ще се ориентирате при избора на спално бельо от лен ширина, дължина и сравняване на цените. В магазините може да откриете спално бельо от лен България, но в тях се предлагат и много възможности за спално бельо от лен Европа като например спално бельо от лен Германия, спално бельо от лен Италия, спално бельо от лен Испания, спално бельо от лен Франция, спално бельо от лен Англия, спално бельо от лен Полша, спално бельо от лен Китай и много други.

 

В електронните платформи може да откриете много различни видове като например, бяло, черно, зелено, синьо, жълто, лилаво, розово, оранжево или червено спално бельо от лен. В същото време се предлагат и опции от неизбелен лен, от който комплектите се изработват без материята да подлежи на оцветяване и запазвайки красивия си, органичен вид.