Категории

Спално бельо от крепон

С този пост ще се опитаме да ви вдъхновим да изпробвате спално бельо памучен крепон в декора на вашия дом. То е много меко и пухкаво, като същевременно няма нужда да се глади. В наши дни модерното спално бельо крепон варна/пловдив е стилен и практичен избор за всеки дом.

 

виж спално бельо от крепон

Създайте акцентна стена

 

Ако не искате да подравните леглото си или искате да го акцентирате допълнително, създаването на акцентна стена зад леглото може веднага да привлече окото. Използването на контрастен цвят е лесен начин за създаване на акцентна стена. Ако стените са сини, боядисвайте стената си с акценти в оранжева сянка като праскова или теракота. За стая със стени от градински чай трябва да опитате шоколадово-кафяв или патладжанов цвят. Можете също да създадете акцентна стена, като добавите шаблон. Създайте лента, за да маркирате секциите и да попълните ивиците с нюанс на боя, който контрастира с основния цвят на стената. Можете също да добавите шаблон с тапети или да използвате изкуствен финиш като гъба, за да добавите текстура, която да накара стената да се отличава.

 

 

Окачете драматично осветително тяло

 

В квадратна стая е лесно да се намери центъра на пространството и да се окачи в средата, така че естествено да привлича погледа. Можете да избирате от различни стилове на закрепване в зависимост от вида декор, който предпочитате. Ако ви харесва традиционен вид, окачете класически кристален полилей. За фънки поглед, опитайте с боядисване с пръскане на стар полилей от месинг в удебелен цвят като червено, лилаво или зелено. Висящите светлини също могат да работят добре във вашата спалня. В една голяма квадратна стая висят няколко висулки в различни цветове или форми в купчина. В по-малко пространство, единична висяща светлина с декоративно покритие е достатъчна, за да привлече окото.

 

 

Аксесоари и осветление

 

Аксесоарите са лесен начин да оживите декора. Например, произведения на изкуството, разположени върху скрин или рафтове, създават оригинален визуален интерес. Поставете върху стените колекция от любимите си черно-бели снимки в подходящи рамки. Луксозен спален комплект - чаршафи, пола за легло, олекотена завивка, покривало и декоративни възглавнички в класически стил от крепон, създават атмосфера с изтънчен блясък. Засилете елегантното усещане с искрящ полилей, за да осигурите цялостно осветление. Въведете съвременен вид със сребристи основи на лампите в сини, бели или бежови нюанси. Белите порцеланови лампи с лъскави нюанси осигуряват специално осветление със свеж облик.