Категории

Спално бельо до 40 лв.

Навярно повечето от вас смятат, че закупуването на нови спални комплекти за следващия сезон ще изисква големи разходи. Това обаче, не е точно така, защото в наши дни най-вече в онлайн магазините за спално бельо се предлагат често намаления, сезонни разпродажби и промоционално спално бельо до 40 лв. Чрез тази статия ще откриете някои от най-добрите начини да зададете акорд на домашен уют и романтика в спалнята, без да харчите много пари. Това са едни от най-добрите, евтини идеи за спалня, които можете да опитате и да създадете интериор, който се откроява!

 

 

 

Фоново осветление с лампички

 

Чудесна концепция, която можете да реализирате с помощта на струнни светлини, е да разположите герлянди от лампички, които да служат като уютен фон. По-тъмните тъкани спомагат да превърнете вашите специални моменти изключително романтични.

 

 

Меко осветление със свещи

 

Има толкова много неща, които можете да направите със струнни светлини, но нищо не може да се сравни с нежния блясък от светлината на свещите. Използването на свещи, дори в тандем със струнни светлини, може да направи всяко място уютно, спокойно и приканващо към романс. С тези комбинации няма място за грешки.

 

 

Цветни светлини

 

Цветните светлини наистина допълват интериора в спалнята и го превръщат в релаксираща и успокояваща среда. Това, което е страхотно в тази концепция е, че светлинните нишки ще ви струват минимални разходи. Можете да закупите светлините с вече прикрепени към тях допълнителни цветни компоненти или просто да закупите обикновена серия светлини и да прикачите собствени цветни елементи с различни форми.

 

 

Рози за специални поводи

 

Въпреки, че розите могат да бъдат твърде традиционна идея, кой не ги обича? Ако ви предстои особено романтичен повод, като годишнина или рожден ден, защо да не се поглезите и да покриете леглото с розови листа? Това винаги е отлична идея, защото розите са най-романтичното цвете и са абсолютно прекрасни. Може да използвате венчелистчета от естествени рози или копринени листя, които напомнят на истински розови листя.

 

 

Спалня като в приказките

 

Това приказно легло с балдахин е наистина великолепен начин да добавите блясък в спалнята. Дори и да не разполагате с легло с четири колони, това не означава, че не можете да създадете легло с балдахин. Просто използвайте вашата находчивост и прикрепете прозрачна материя или завеса към тавана. Така създадения балдахин ще направи стаята ви като спалня от приказките.