Категории

Френско спално бельо

Украсата на една спалня с френско спално бельо, шалтета и възглавнички ще я направи ретро вдъхновена и романтична. Френският стил Прованс е обичан от всички и с подходящите спални комплекти френско спално бельо жени и мъже, детско и юношеско френско спално бельо в този характерен стил ще създадете уютен и приветлив дизайн във вашата спалня.

Френско спално бельо онлайн

 

Доброто спално бельо е ключът към успеха на един бъдещ проект. Може да заложите освен на френско спално бельо - щори, куфари и груби мебели в провинциален стил. Включете в декора не само френско спално бельо часовник, книги, вази с цветя и други, за да създадете убедителен провансиален интериор.

 

На почти всички повърхности има текстил. Декоративни възглавници красиво одеяло, покривало за легло, карета за скринове, покривки за маси, столовки за столовете и други . За текстил изберете плътни и надеждни материали:

  • батиста;
  • памук;
  • лен;
  • сатен.

Може би се питате какви орнаменти да изберете за интериор в стил Френски Прованс. Според специалистите тук работят отлично флорални модели, райета, карета и други. Е в хармония с домашно приготвени домашни продукти, плетени или ръчно бродирани, с къдрици, с дантела и т.н. В електронните магазини може да откриете оригинални и практични дизайни френско спално бельо – разпродажба, намаление или ликвидация.

 

Колкото повече декоративни елементи има в стаята, толкова по-добре. Напълнете я с неща с вкус. В търговската мрежа се предлага богат асортимент от френско спално бельо цени, размери и дизайни.

 

За френско спално бельо мнения, коментари и отзиви може да се информирате от форумите и социалните мрежи. Може да заложите на български комплекти френско спално бельо Яна Панагюрище, Роксима Дрийм, Дилиос и други. За да се инспирирате може да разгледате за френско спално бельо снимки, статии и видеа в мрежата.

 

Добра идея е да намерите подходящата боя за стените си. Боядисайте всички мебели в един цвят. Допълнителен комфорт може да се създаде с помощта на плетен стол.

 

Гардеробът в Провансалски стил следва да е масивен и висок, със сигурност украсен с резбовани фасади. Нощните шкафчета и скриновете обикновено са подправени или са изработени изцяло от дърво, кто са завършени с луксозни крака.

 

 

Френско спално бельо история

 

Ключалките традиционно са украсявали дървените сандъци на французите в древността. Освен френско спално бельо значение тук имат и всички останали текстилни изделия, които трябва да са изработени от естествени материали и да имат непретенциозен и груб вид. Можете да отдадете почит на историята под формата на нефункционални ключалки на чекмеджета или скринове.

 

За да се съгласува с историческия външен вид и да бъде убедителен декорът може да бъде под формата на:

  • домашен венец, изработен от сухи цветя;
  • снимки в стилизирани дървени рамки;
  • фокусна стена;
  • картини.

В допълнение към такова евтино френско спално бельо онлайн може да инсталирате на тавана лампа и да включите естествена светлина от прозорците. Инсталирайте стенни осветителни тела и подови лампи, които ще внесат мека светлина в стаята през нощта.

 

Независимо дали имате намерение да закупите готови продукти или ще адаптирате вашите, ще трябва да състарите мебелите и аксесоарите си и да им придадете вид на стара, добра реколта. За да направите това, създайте пукнатини, драскотини и ожулвания по повърхността на мебелите. Можете да изберете напълно различни дървени мебели, които да бъдат в хармония с формите и да се вписват в цялостния стил на спалнята ви.