Категории

Чаршафи от памучен сатен

Чаршафи от памучен сатен онлайн

 

Ако закупуването на чаршафи от естествена коприна изглежда разточително за вас, а обикновеният памук ви изглежда твърде обикновено, изберете спално бельо от памучен сатен и няма да останете разочаровани. Сатенът също има красив външен вид и е един от „аристократичните“ материали в света на битовия текстила. Неговата издръжливост и разумната му цена го правят един от най-предпочитаните материали.

 

вижте чаршафи от памучен сатен

Красотата и неговата изтънченост му придават характерен блясък: този ефект се създава от плътно преплетените двойни памучни нишки в структурата му. Сред най-предпочитаните, относно цветовата гама на пазара са чаршафи от памучен сатен екрю, чаршафи от памучен сатен аква, чаршафи от памучен сатен лилаво, спално бельо памучен сатен тюркоаз, чаршафи от памучен сатен зелено и други.

 

Чаршафи от памучен сатен мнения

 

На пазара в наши дни се предлагат освен чаршафи от памучен сатен едноцветно и спално бельо памучен сатен 3d, чаршафи от памучен сатен фото печат, чаршафи от памучен сатен с английски надписи и пр. Едни от водещите бг фирми са спално бельо памучен сатен Рокси и спално бельо от памучен сатен Панагюрище, но съществуват и други реномирани марки като Дилиос, Кетертекс, Диана и други.

Човек, който не е добре запознат с тъканите, може дори да си помисли, че комплектът от памучен сатен е направен от естествена коприна. За сравнение, копринените комплекти трябва да бъдат внимателно поддържани, да се перат ръчно или дори да се почистват на сухо. Ето защо, тяхната поддръжка излиза скъпо и изисква доста грижи. Закупувайки сатенени комплекти, получавате точното съотношението цена и качество, което не класира тези продукти, нито в елитна категория, нито в „икономична“ група. Ако купувате продукти от "златната среда", ще се наслаждавате на домашен текстил, за който сте похарчили разумно количество средства.

 

Луксозно спално бельо от памучен сатен

 

В търговската мрежа се предлагат чаршафи от памучен сатен единични спални комплекти. Може например да инвестирате в спално бельо памучен сатен 5 части. Комплектът може да включва чаршафи от памучен сатен и завивки, чаршафи от памучен сатен и калъфки за възглавници и други.