Категории

Био спално бельо

Спалното бельо, което влиза в контакт с кожата на вашето дете следва да е изработено от естествени материи, които да не предизвикват дразнене, алергии и зачервявания по кожата. За радост, повечето производители изработват битовият текстил за деца предимно от натурални материи, така че имате голям избор. С помощта на екологично спално бельо може да украсите стаята на вашите деца и да я превърнете в уютно и привлекателно пространство.

 

виж био спално бельо

Мебели

 

Нанесете метална сребриста боя върху таблата за бляскав вид. Прикрепете огледала към шкафовете на обикновения скрин, за да пренесете съвременна атмосфера, като същевременно направите малко по-просторно пространството. Създайте нови места за съхранение, които да превърнат свободните ъгли в пространство за дрехи, обувки и играчки. Добра идея е да монтирате вертикален стелаж от пода до тавана срещу голите стени, за да осигурите допълнително място за съхранение.

 

 

Приятелки завинаги

 

Създайте привлекателна, модерна спалня, където вашите деца да се чувстват комфортно с приятелките си. Поставете големи подови възглавници в ярки цветове и модерни пуфове върху пухкав черен килим, за да може дъщеря ви и приятелките й да се разположат в обстановка на стил и комфорт. Прикрепете под леглото изскачащо устройство, за да осигурите допълнително легло, когато приятелка на дъщеря ви остане да пренощува. Сложете хладилник и малка микровълнова печка върху специално изграден ъглов шкаф, за да държите удобни закуски и напитки за вашата тийнейджърка и нейните приятелки. Можете да разделите визуално една малка спалня, като поставите бюро, стол и разтегателен диван в края на леглото, за да отделите зоната за спане от свободното пространство.

 

 

За момчета не е разрешено!

 

Персонализирайте спалнята на дъщеря си със стенни закачалки, аксесоари и тъкани, за да отразявате нейните хобита, дейности и стилистични предпочитания. Например, ако тя обича розово и обича музиката, напълнете пространството с разнообразни нюанси на розови елементи - завеси, спално бельо, килими, цвят на стената. Така ще създадете страхотна монохромна розова палитра.