Категории

Антиалергично спално бельо

От какво спално бельо имате нужда, ако сте алергични

антиалергично спално бельоКогато страдате от някаква алергия или в случай, че имате астма, то за вас обстановката, която обитавате, трябва да бъде възможно най-малко враждебна. За избора на спално бельо си струва да отделите малко повече време. В специализираните магазини има специални комплекти за спалня, които са проектирани за хора с алергии или астма.

Антиалергично спално бельо на ниски цени

Безспорно, много важна е материята, от която е изработен спалния комплект. Но ако имате някакво заболяване, важно е също тя да бъде бяла, да няма цветни шарки по нея. По възможност да няма излишни детайли по спалното бельо - например ципове или копчета. То, също така, трябва да е устойчиво на пране при високи температури.

Една от материите, които е подходяща - и коприната. Ако тя е истинска, от нея не се получават алергии. Спалното бельо от коприна има хигроскопичен ефект. Тази материя ще ви държи топло през зимата и прохладно през лятото.

Друга подходяща материя е сатенът. Той е доста нежен и е подходящ за материя на спално бельо ако сте асматик или имате някакво сърдечно заболяване. И сатенът и коприната са подходящи материи за спално бельо.

Памукът е друг подходящ материал за спално бельо. Той, за разлика от изкуствените материи, има свойството да абсорбира влагата. А това е важно, ако се потите често. Бельото за спалня от памук се предпочита от астматици и хора с алергии.

Лененото спално бельо е също добър вариант. Той е дълготрайно, абсорбира влагата и може да се пере многократно. Нещо повече - така дори подобрява качествата си. Можете и да комбинирате памук и лен за спално бельо. Това е добра комбинация.

Завивки и чаршафи от бамбук - добър вариант за алергични хора. Бамбука имат свойството по натурален начин да унищожава бактериите. Нежен е на допир и е много здрав. Спалното бельо от бамбук има свойството да пропуска въздуха. Това означава повече свежест за вас.

 

ВИЖ НАШИТЕ ПРЕДЛОЖЕНИЯ >

НИЕ ЩЕ ГО ПРОИЗВЕДЕМ СПЕЦИАЛНО ЗА ТЕБ!